Qui som

Som una empresa especialitzada en la fabricació i comercialització de productos d'il·luminació LED. Formem part del conjunt empresarial Disgol Group, que compte amb més de 45 ays d'experiència i promou sectors de negocis emergents amb un alt nivell d'innovació.

Gràcies al recolzament del grup, comptem amb la nostra pròpia fàbrica a Fujian (Xina) i amb l'ajuda dels nostres companys de la divisió Xiamen Eurodesigns Co. Ltd, podem oferir-los aquesta àmplia gamma de productes LED Andorra.

Per això, comptem amb un catàleg amb el que proporcionem solucions factibles i adaptades a les necessitats específiques de cada un dels nostres clients.

Cadena de distribució habitual:


El model de Ledind.com:


 


 

Missió


El nostre propòsit és desenvolupar la tecnologia més avançada i innovadora enfocada a la il·luminació LED, per a oferir-la com una alternativa d'estalvi a empreses, institucions i llars d'Andorra.

Visió


Ser un punt de referència en el mercat andorrà de la il·luminació LED, oferint al client un assesorament personalitzat i la solució adequada a les seves necessitats.

Valors


Els valors sobre els que se sosté la nostra estrategia de creixement o diferenciació són:

  • Treball en equip: La confiança, implicació i el compromís del personal en cada projecte són les nostres millors eines per a la creació de cada un d'ells.

  • Sostenibilitat: Apostem per cuidar del mediambient i per això els nostres productes contenen elements que ajuden a preservar els recursos naturals.

  • Innovació: Busquem noves i millors formes de desenvolupar productes que satisfacin les necessitats de l'entorn.

  • Lleialtat: El compromís amb els nostres clients i col·laboradors és de vital importància per al progrés.


 


Categorías

Ports pagats Peninsula y Balears

Carrito

Ningún producto

Transporte 0,00 €
Total 0,00 €

Carrito Confirmar