ventajas iluminación led

 

LED: la tecnologia eficient, ecològica i del futur

Els aventatges de la tecnologia LED varien segons l'aplicació. En general, aquesta tecnologia ha demostrat tota la seva eficiència gràcies a una sèrie d' elements objectius:

Gran estalvi energètic i econòmic

La il·luminació LED permet reduir el consum elèctric de llum fins a un 80%, sense renunciar a la qualitat d'aquesta i incrementant la intensitat lumínica.

El consum dels LED pot arribar a ser 8 o 9 vegades menor que una bombeta incandescent i 2,5 vegades menor que una bombeta de baix consum convencional. Gràcies a aquestes característiques, l'amortització de la inversió serà molt ràpida, reduint a més les despeses de manteniment que seran gairebé nuls degut a la seva llarga durada.

Productes i dissenys ecològics

Las lluminàries LED no contenen ni tungstè ni mercuri, elements altament contaminants. En els dispositius LED, el 99% dels seus components són reciclables i la seva llarga vida ajuda a preservar els recursos naturals. A més, no produiexen radiacions d'infrarrojos o ultraviolats, ni amb prou feines emissió de calor, un factor ideal per a espais climatitzats o sensibles a la calor.

Duració, fiabilitat i resistència

Un LED no té filaments o altres parts mecàniques subjectes a trencaments o a fallades per "fos", només té una degradació progressiva al llarg de la seva vida. De fet, comença a perdre intensitat de manera gradual - por sota el 70% aproximadament - als 6 ays i pot arribar a tenir una durada d'entre 30.000 i 50.000 hores de vida. Això significa que un LED, amb una aplicació de 10 hores diàries 365 días l' any, té una durada d'entre 10 i 15 anys.
Les llums i, en general, els LED són molt més resistents als cops. A més, soporten molt millor les sobretensions que poden produir-se a la xarxa i no es cremen.

Llum intensa i sense parpellejos

La llum LED és molt més intensa i nítida que la de l'halogen i el fluorescent, té una encesa immediata (en microsegons) i no té parpellejos ni variacions d'intensitat. És sumament adequada per a aplicacions amb enceses i apagats freqüents, sobretot si la llum s'utilitza només durant breus espais de temps, perquè la commutació molt repetida no afecta a la vida útil del LED.

Gran adaptabilitat

Tot LED s'adapta a les seves necessitats específiques, pel seu petit tamany i gran potència llumínica. Representen una tecnologia interessant i versàtil per als dissenyadors: tenen múltiples possibilitats d'adaptació, tant en el color i la intensitat com en la forma.

Qualsevol que sigui l'escala de la seva necessitat, podem ajudar-lo durant la planificació, el desenvolupament i compartir amb vostè els nostres coneixements en tecnologia d'il·luminació. 

 

 
Categorías

Ports pagats Peninsula y Balears

Carrito

Ningún producto

Transporte 0,00 €
Total 0,00 €

Carrito Confirmar